Cutremur de 5.3 grade pe scara Richter în România

Cutremur în RomâniaCutremur în România

Un cutremur de magnitudinea 5.3 garde a avut loc la ora 2.11 în România.

Conform Insitutului Național de Fizică a Pământului, coordonatele cutremurului au fost lat 45.747; lon 26.6523, adică în apropierea localității Nereju din județul Vrancea. Magnitudinea seismului a fost de 5.3 grade pe scara Richter, iar adancimea a fost localizată la 91,6 km.

Mișcarea pământului a fost simțită puternic în București, Constanța, dar și în sudul României. Acesta este cel mai puternic cutremur care a avut loc în România în anul 2016, până în luna septembrie.

Cutremurul a fost urmat de o replică, la ora 2.48, tot în județul Vrancea, cu o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter și o adâncime de 76 km.

Locația cutremurului de pe 24 septembrie 2016

Locația cutremurului de pe 24 septembrie 2016

6 Comments on "Cutremur de 5.3 grade pe scara Richter în România"

  1. Doamne cat m-am speriat

  2. Slava domnului, eu am crezut ca am baut prea mult si se invarte camera cu mine…

  3. In Năvodari la et 5 s-a simțit o singură replică dar foarte lungă. Probabil cele 2 de care spuneți nu am mai apucat sa simt cand a fost pauză. Pot sa zic ca a fost cel mai lung in ultimii 20 ani

  4. Si acum? Stăm liniștiți? Mai vine ceva? Nimeni nu spune nimic…

    • @Manu: Stați liniștiți. Nu ne putem pune cu natura și nici nu avem de unde să știm când sau dacă se întâmplă un cutremur. Să fim bucuroși că am scăpat așa de ușor de data asta.

  5. Toate site-urile blocate! Nu poti accesa nimic…cu toate ca platesc pentru cel mai bun internet de la RCS RDS si cu toate ca am asa zisul 4G de la Vodafone…

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News