Cutremur de 4.7 grade pe scara Richter. Seismul a avul loc în zona Vrancea

Cutremur în România
Cutremur în România

Un cutremur de magnitutine 4,7 grade a avut loc în seara de vineri, 19 mai în zona Vrancea. Conform INFP, seismul a fost înregistrat la ora 23.02.

Sistemul de alertare de la Institutul Național de Fizică a Pământului a confirmat că recentul cutremur a avut loc la o adâncime de 140 km. Cel mai apropiat oraș de zona seismului a fost Odobești – 37 km.

Acesta este cel mai puternic cutremur din România de după cel înregistrat pe 8 februarie, care a avut o intensitate de 5.1 grade pe scara Richter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*