Cursuri de limba turcă, pentru elevi și adulți, la Constanța

Cursuri de limba turcă
Cursuri de limba turcă

Centrul Cultural Turc Constanța anunță începerea cursurilor de limba turcă.

•Un modul e compus din 72 de ore.

•Un modul va putea fi parcurs în 12 săptămâni.

•Pentru a putea intra la examenul final, sunteți obligați să participați la minim 70% din orele de curs.

•La încheierea modulului, veți da un examen. Pentru a promova la urmatorul modul, va trebui să obțineți minim 60 de puncte din 100.

•Un nivel e compus din 144 de ore de curs. La finalizarea unui nivel veți intra la un examen în urma căruia veți obține un certificat.

•Cursurile sunt structurate pe 5 niveluri (A1, A2, B1, B2, C1)

•Fiecare  nivel este împărțit în  2 module ( A1.1, A.1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2,C1.1, C1.2)

•De exemplu, modulul A1.1 este compus din 72 de ore.

Centrul Cultural Turc Constanța organizează de asemenea cursuri de vioară pentru copii și adulți și ateliere de creație pentru copii.

Înscrierile pentru cursurile de limba turcă se fac până la data de 19 septembrie 2016 iar pentru cursurile de arte se fac până la data de 5 octombrie  2016.

Mai multe informaţii, cu privire la cursuri, le puteţi obţine de la persoanele abilitate ale Yunus Emre Enstitüsü – Centrul Cultural Turc Constanța. Telefon – 0341 730 275.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*