Cum s-au pregătit drumarii constănțeni pentru Codul Galben de lapoviță și ninsoare

Drumuri înzăpezite. FOTO Arhivă

Vremea va intra într-un proces de racire si vor fi precipitatii pe arii extinse, incepand din SV. Acestea vor fi sub forma de ploaie seara, iar pana dimineata se vor transforma in lapoviță si ninsoare si se va forma polei sau ghetus. Joi, cu precadere in prima parte a zilei, va ninge.

Vantul se va intensifica treptat, iar din a doua parte a noptii si pana joi seara va sufla cu viteze medii de 45-55 km/h, iar rafalele vor depasi 80 km/h, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea vizibilității.

Drumarii constănțeni sunt pregătiți să intervină cu 51 utilaje și 2500 tone material antiderapant pentru rețeaua de drumuri județene, o rețea care are 680 km.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*