CTnews TV: Victor Maxim, președintele Asociației “Descoperă Constanța”, despre promovarea orașului prin intermediul evenimentelor

Victor Maxim. FOTO Mitică Raftu

Victor Maxim, președintele Asociației “Descoperă Constanța”, a fost invitat într-o emisiune la CTnews TV.

Subiectul principal al discuției a fost promovarea Constanței și măsurile pe care administrația locală le-ar putea lua pentru ca orașul de la malul mării să renască.

După o vară bogată în evenimente, de la concerte și festivaluri la spectacole de teatru, a venit momentul unei analize amănunțite. Festivalurile aduc turiști pe litoral, însă este nevoie de o strategie bine pusă la punct pentru ca oamenii să vină pe litoral pentru evenimentele care ar putea avea loc aici.

Măsurile haotice ale administrației contribuie, de asemenea la îngroparea potențialului pe care orașul Constanța l-ar putea avea. Este nevoie ca ONG-urile să găsească o soluție prin care municipiul de la malul mării să își atingă potențialul și să fie promovat așa cum ar trebui, să atragă turiști inclusiv în extrasezon.

În cadrul emisiunii, Victor Maxim a venit cu propuneri pentru municipalitate, care ar ajuta la promovarea Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*