CTnews TV: Stelian Ion, președintele USR Constanța, despre alegerile pentru Primăria Constanța și modul de lucru al Alianței Dreapta Unită

Stelian Ion, președintele USR Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews
Stelian Ion, președintele USR Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews

Stelian Ion, președintele USR Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a vorbit și despre cum modifică devansarea alegerilor competiția pentru Primăria Constanța și a spus ce ar fi făcut diferit în locul primarului Vergil Chițac.

Stelian Ion a afirmat și ce ar trebui să facă un viitor primar al Constanței și s-a referit și la proiectul Șoselei de Coastă.

Liderul USR Constanța a discutat și despre lipsa promovării turistice pentru Constanța și Mamaia.

Stelian Ion l-a caracterizat pe viitorul președinte al Consiliului Județean Constanța.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*