CTnews TV: Ștefan Baciu, Maestru FIDE, arbitru și antrenor de șah: “Șahul disciplinează gândirea, ne ajută să fim mai concentrați la examenele pe care le susținem și să luăm cele mai bune decizii în viața de zi cu zi”

Ștefan Baciu antrenor și arbitru de șah. FOTO Paul Alexe

Constanța organizează, în această perioadă, prima competiție oficială de șah pentru juniori, de la declanșarea pandemiei: Campionatele Naţionale Individuale pentru juniori (14-20 ani), la șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări (6-15 aprilie).

Maestru FIDE, arbitru și antrenor de șah, Ștefan Baciu a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe în studioul CTnews TV. Acesta a povestit cum a afectat pandemia șahul românesc și mondial, de ce este importantă reluarea competițiilor naționale, dar și despre beneficiile practicării șahului, la orice vârstă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*