CTnews TV: Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, prezintă stadiul principalelor proiecte din comună

Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV și a prezentat stadiul principalelor proiecte. Mariana Gâju a explicat situația în care se află centrul de vaccinare din comună unde vor fi imunizate anti-COVID-19, în prima fază, persoanele vulnerabile. De asemenea, s-a referit și la stadiul lucrărilor pentru consolidarea malului Canalului Dunăre – Marea Neagră, la nodul de descărcare de la autostradă, dar și la faptul că mai multe terenuri arabile au fost introduse în intravilan.

De asemenea, Mariana Gâju a mai anunțat că există beneficii pentru cetățenii comunei Cumpăna care își plătesc taxele locale până la data de 31 martie, aceștia urmând să primească o reducere de 10%.

Mai multe detalii despre aceste subiecte, dar și altele abordate, puteți afla urmărind emisiunea de la CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri Pro - CTnews TV: Primarul Din Cumpăna, Mariana Gâju, Prezintă Stadiul Principalelor Proiecte Din Comună » Stiri » Stiri Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*