CT BUS mută stația „Tomis 3” de pe bulevardul Lăpușneanu, din dreptul Bisericii Catolice

CT BUS mută stația „Tomis 3” de pe bulevardul Lăpușneanu. FOTO CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că începând de joi, 26 mai, se mută temporar stația „Tomis 3”, din dreptul Bisericii Catolice, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers spre Gara CFR.

Astfel, călătorii vor fi îmbarcați și debarcați cu 50 de metri mai departe, spre semaforul de la intersecția Dacia.

Stația este deservită de liniile 100M, 100C și E1, iar relocarea a fost dispusă ca urmare a lucrărilor de reabilitare care au loc în zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*