Copiii marinarilor membri ai SLN se vor întâlni cu Moș Crăciun la Seamen’s Club

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, conform tradiției de peste 30 de ani, moșul vine încărcat de cadouri pentru copiii navigatorilor membri ai Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN).

Moș Crăciun cu plete dalbe va lăsa tolba sa la sediul Seamen’s Club Constanța – din strada Traian 62, Bl.K4, parter, de unde se pot ridica cadourile pentru copiii în vârstă de până la 16 ani, în perioada 12 – 16 decembrie, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Pe bază de înscriere, cadourile se pot ridica și în cadrul Serbării de Crăciun care va avea loc în data de 17 decembrie, de la ora 10.30, la sediul Seamen’s Club Constanța, într-un număr limitat.

„Serbarea va oferi surprize cum nu s-au mai văzut și, cu siguranță, dragii de copii se vor bucura ca niciodată, alături de părinți”, spune liderul SLN, Adrian Mihălcioiu.

La ridicarea cadoului trebuie să se prezinte certificatul de naștere al copilului și un act de identitate. Relații și înscrieri pentru serbare la tel: 0728/771.166. 0241/618.587 sau 0241/601.282.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*