Contribuabilii constănțeni cu datorii la bugetul local pot depune notificări pentru anularea accesoriilor aferente obligațiilor fiscale principale restante

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează persoanele fizice și juridice, care au datorii la bugetul local la data de 31 decembrie 2018 și care nu dispun de suma integrală, că pot depune o notificare prin care să își manifeste intenția de a beneficia de anularea accesoriilor aferente obligațiilor fiscale principale restante.

Formularul poate fi obținut la ghișeele agențiilor fiscale sau pe site-ul instituției, accesând:

  • https://www.spit-ct.ro/documente-declarare-persoane-fizice;
  • https://www.spitct.ro/documente-declarare-persoane-juridice.

Instituția recomandă contribuabililor care se încadrează în prevederile susmenționate, să depună notificarea și să achite debitele restante până la data de 15 decembrie 2019, inclusiv, pentru a beneficia de facilitățile fiscale instituite la nivelul municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*