Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între Trocadero și Casa de Cultură

Continuă lucrările de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. FOTO: Primăria Constanța

Echipele de lucru angajate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu se pregătesc să reia activitățile de asfaltare, concentrându-se pe segmentul cuprins între Trocadero și Casa de Cultură.

Începând de marți, 29 august, în primele ore ale dimineții, se va demara așternerea covorului asfaltic pe acest tronson. Pentru a asigura un flux eficient al lucrărilor, va fi implementat un plan treptat, care presupune restricții de trafic pe fiecare sens de mers, pe o porțiune de aproximativ 500 de metri.

Prima etapă a lucrărilor se va desfășura pe partea stângă a bulevardului, între Trocadero și strada Nicolae Iorga. În consecință, accesul pe strada Nicolae Iorga va fi temporar restricționat, în scopul de a facilita executarea lucrărilor în condiții de siguranță.

Autoritățile fac un nou apel către șoferi și participanții la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație și semnalizarea rutieră. De asemenea, se cere conducătorilor auto să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrările, contribuind astfel la evitarea incidentelor nedorite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*