Constănțenii din zona Cazinoului nu au apă caldă la robinete

Se oprește apa caldă
Se oprește apa caldă

Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 25 septembrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 12 și 13 .

În această situație, în lipsa agentului termic primar, RADET nu poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: str. Ovidiu, bd. Regina Elisabeta, str. Remus Opreanu, Piața Ovidiu, bd. Tomis, str. Sulmona, bd. Marinarilor.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*