VIDEO Constănțenii din cartierele Tomis Nord, Faleză Nord și Tomis III au rămas fără apă caldă și căldură

Avarie RADET în zona Tomis III

RADET Constanța anunță că din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată in zona Tomis III, nu se pot asigura deocamdată serviciile de termoficare în zonele Tomis Nord, Faleză Nord și Tomis III.

Echipele de intervenție ale societății au început lucrările de eliminare a avariei.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie”, au transmis reprezentanții RADET.

Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*