Constănțeni fără apă potabilă la robinete din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de la intersecția străzii Ștefăniță Vodă cu bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, RAJA SA a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, sâmbătă, 30 ianuarie, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Murelor, Badea Cârțan, aleea Afinei, Spitalul Privat Euromaterna, precum și Centrul Comercial Vivo.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*