Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Consilierii trebuie să voteze trei proiecte

Conducerea Consiliului Județean Constanța: Daniel Learciu (stânga), Horia Țuțuianu (centru) și Claudiu Palaz (dreapta). FOTO Adrian Boioglu
Conducerea Consiliului Județean Constanța: Daniel Learciu (stânga), Horia Țuțuianu (centru) și Claudiu Palaz (dreapta). FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Constanța a fost convocat într-o ședință extraordinară pentru data de 14 noiembrie, începând cu ora 13.00. Iată proiectele supuse dezbaterii:

1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.

2. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*