Consiliul Județean Constanța a început o acțiune de dezinfecție a drumurilor județene

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consiliul Județean Constanța, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, a demarat o amplă acțiune de dezinfecție a drumurilor județene aflate în administrare. Dezinfecția se va realiza pe toate tronsoanele de drum județean care tranzitează localitățile județului Constanța și are ca scop prevenția împotriva extinderii noului coronavirus.

Astfel, utilajele RAJDP, dotate cu instalație de pulverizare, vor străbate toate localitățile din județul Constanța pentru a realiza operațiuni de dezinfecție cu soluție specifică.

„Sănătatea și protejarea locuitorilor județului este deosebit de importantă pentru mine. Cu atât mai mult, în actualul context când trebuie să avem grijă ca epidemia cu coronavirus să nu se răspândească. Utilajele RAJDP vor efectua frecvente acțiuni de dezinfecție a tronsoanelor de Dj – uri care tranzitează localitățile județului. Pentru că ne dorim ca acțiunea să fie cât mai eficientă, în zonele intens circulate din localități se va face o dezinfecție mai intensă, în sensul în care se va merge cu soluția dezinfectantă până la scara magazinelor sau dispensarelor.

Fac, încă o dată, un apel către toți primarii județului Constanța și îi rog să întreprindă toate acțiunile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, informarea celor din comunități despre măsurile de protecție și, mai ales, să îi sfătuiască să iasă din casă doar în cazuri care nu suportă amânare. De asemenea, îi rog pe toți locuitorii județului Constanța să fie responsabili, să se protejeze, să abordeze situația cu calm, să urmeze indicațiile transmise de autorități, să stea acasă și să conștientizeze că numai împreună putem limita răspândirea virusului. Să fim, fiecare dintre noi, exemplu pentru cei din jur”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Acțiunile de dezinfecție vor continua atât timp cât situația o va impune, astfel încât să se limiteze cât mai mult răspândirea virusului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*