Consilierii locali din Medgidia, convocați luni, 14 iunie, în ședință extraordinară

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Consiliul Local Medgidia a fost convocat pe data de 14 iunie, de la ora 16.30, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi se află trei proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

  1. Proiect de hotărâre nr. 89/10.06.2021 privind actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirii publice – Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiul Medgidia, județul Constanța”.
  2. Proiect de hotărâre nr. 90/10.06.2021 privind reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, județul Constanța”.
  3. Proiect de hotărâre nr. 91/10.06.2021 privind reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Ion Creangă din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*