Consilierii locali din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv „Medgidia” pentru acest an

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Toate cele 11 proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi a ședinței ordinare, de joi, 28 mai, a Consiliului Local Municipal Medgidia, au fost aprobate.

Astfel, potrivit Primăriei Medgidia, la primul punct s-a aprobat metodologia pentru atestarea persoanelor fizice în vederea dobândirii calității de administrator de condominii. Atestarea persoanelor fizice în vederea dobândirii calității de administrator de condominii se face de către Primarul Municipiului Medgidia la propunerea compartimentului de specialitate, respectiv compartimentul relații cu asociațiile de proprietari. Atestatul este valabil patru ani de la data emiterii și poate fi reînnoit în aceleași condiții în care a fost emis.

De asemenea a fost aprobată rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv „Medgidia”, pentru anul 2020, în vederea achiziționării unor lucrări de amenajare la baza sportivă.

În ședința ordinară a lunii mai a fost aprobat contul anual de execuție a bugetului propriu al municipiului Medgidia, precum și al bugetelor instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare inclusiv anexele la acestea, la 31 decembrie 2019, respectiv contul de execuție al bugetului propriu al municipiului Medgidia și al instituțiilor finanțate din venituri proprii și subvenții, precum și a situațiilor financiare la 31 martie 2020.

Consilierii locali au aprobat și proiectele privind aprobare Plan Urbanistic Zonal – imobil teren – având număr cadastral 106309, situat în intravilanul municipiului Medgidia, imobil cu o suprafață de 21.905 mp situat pe strada Lucian Grigorescu, precum și Planul Urbanistic Zonal – construire extindere corpuri C1 și C2 cu un corp P+2E Spațiu Alimentație publică și Spațiu Cazare, pentru imobilul de 767 mp situat în intravilanul municipiului Medgidia, strada Podgoriilor.

Un alt proiect de hotărâre s-a referit la punerea la dispoziție, cu titlu gratuit, comunei Mircea-Vodă, județul Constanța a unor suprafețe de teren aparținând municipiului Medgidia pentru realizarea obiectivului de investiții „Înființarea distribuției de gaze naturale în comuna Mircea-Vodă, Județul Constanța”. Cele trei suprafețe vor fi puse la dispoziție pe toată durata investiției.

Ultimul proiect pe ordinea de zi a vizat încheierea unui contract de asistare, consiliere și reprezentare juridică, pentru apărarea intereselor municipiului Medgidia și ale autorității publice locale deliberative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*