Consilierii județului Constanța se întâlnesc în prima ședința ordinară a acestui an

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Prima ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța este programată pentru data de 15 ianuarie, de la ora 13.00 în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Județean Constanța.

Din cele zece proiecte de hotărâri, majoritatea sunt inițiate de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, cu excepția celor de la poziția 8 și 9, care sunt inițiate de către vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz.

Proiectul Ordinii de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa din data de 13 decembrie 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unor mandate de consilier judeţen, ca urmare a demisiilor.
  3. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
  4. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
  5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei INOMAR CLUSTER.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurarii serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.
  7. Proiect de hotărâre privind organizarea reţelei şcolare de învăţământ special liceal şi special postliceal din judeţul Constanţa, pentru anul şcolar 2020-2021.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAC+DT aferenţi obiectivului „Amplasare catarg port drapel la Pavilionul Expoziţional Constanţa din B-dul Mamaia nr.331A”.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAD aferenţi obiectivului „Desfiinţare corpuri C16, C19, C20, C21, C24, C25, C29, C33, situate în judeţul Constanţa, localitatea Eforie Sud, str. Republilcii nr.7”.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, imobil aflat în domeniul public al Judeţului Constanţa, precum şi a contractului de utilizare temporară-cadru şi a proceselor verbale de predare-primire.
  11. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2020.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”, pentru anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*