Consilierii județeni sunt convocați în ședință ordinară la sediul CJ Constanța

Ședință a Consiliului Județean Constanța. FOTO Ctnews.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a convocat în ședință ordinară Consiliului Județean Constanța în data 12 august, începând cu ora 13,00.

Pe proiectul ordinii de zi sunt un număr de zece proiecte de hotărâri privind o serie de rectificări bugetare la instituțiile din subordine.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor Consiliului Judeţean Constanţa din data de 24 şi 30 iulie 2019.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenţei nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa.”
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unor contracte pentru servicii juridice de reprezentare în faţa instanţelor judecătoreşti a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
  6. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare al UAT Vulturu, asupra terenului cu suprafaţa de 15126 mp – parte carosabilă a DJ 225.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2019, finanţate din bugetul Judeţului Constanţa.
  8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.
  9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Delfinul Constanţa, pe anul 2019.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa „în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment” pe anul 2019.
  11. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*