Consilierii județeni se reunesc în ultima ședință din acest an. Sunt votate rectificări de buget pentru instituțiile subordonate

Conducerea Consiliului Județean Constanța: Daniel Learciu (stânga), Horia Țuțuianu (centru) și Claudiu Palaz (dreapta). FOTO Adrian Boioglu
Conducerea Consiliului Județean Constanța: Daniel Learciu (stânga), Horia Țuțuianu (centru) și Claudiu Palaz (dreapta). FOTO Adrian Boioglu

Ședința din luna decembrie a Consiliului Județean Constanța a fost programată pentru 20 decembrie, la ora 13.00. Aleșii sunt chemați să voteze 24 de proiecte și să asculte o prezentare a unei cereri formulate de un consilier județean.

Iată cele proiectele aflate pe ordinea de zi.

1. Proiect de hotărâre privind validarea componenţei nominale a membrilor A.T.O.P. Constanţa.

2. P Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei nominale a Comisiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Constanţa pentru anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii la principalele produse agricole pentru anul fiscal 2017, la nivelul judeţului Constanţa.

5. Proiect de hotărâre privind suplimentarea sumelor alocate unităţilor administrativ-teritoriale pentru finanţarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă din judeţul Constanţa pentru perioada septembrie-decembrie 2016.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea denumirii Secţiei Ansamblului Folcloric Profesionist „Brâuleţul” din cadrul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

7. Proiect de hotărâre privind acordarea sporului pentru condiţii periculoase şi vătămătoare personalului contractual şi aprobarea Regulamentului de acordare a sporului pentru condiţii periculoase şi vătămătoare personalului contractual din cadrul Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”, personal încadrat pe bază de contract individual de muncă.

8. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Constanţa în Consiliul de Administraţie a Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa.

9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Niţă Iuliana pentru minorul Niţă Matei.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016 întocmit la data de 30.09.2016 şi modificarea Listei de investiţii din bugetul local pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2016, pentru Biblioteca Judeţeană „ I.N.Roman” Constanţa.
12. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016, la Muzeul de Artă Constanţa.

13. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2016, la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2016, la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada” Constanţa.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 al Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros”.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Maria Montessori”.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul”.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 pentru Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli şi modificarea Listei de investiţii pe anul 2016 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016.
.
24. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurării serviciilor de pază şi monitorizare la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.

25. Prezentarea cererii de revocare a HCJ nr. 294/25.10.2016, formulată de domnul consilier Baisan Remus Cristy.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*