Consilierii Județeni constănțeni sunt convocați în ședință pentru a supune la vot peste 30 de proiecte de hotărâri

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, în data de 26 noiembrie, începând cu ora 13.00. Pe listă sunt 32 de proiecte de hotărâri ce vor fi supuse la vot.

Proiectul Ordinii de zi este următorul:

  1. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Ministerul Apelor şi Pădurilor, Consiliul Judeţean Constanţa, Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa şi Primăria Municipiului Constanţa pentru organizarea şi desfăşurarea „ Reuniunii directorilor generali în domeniul apă şi mediu marin”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 A Cetatea Histria – DN 22/Tariverde” din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiţie 6.1., apel dedicat zonei de Investiţie Teritorială Integrată Delta Dunării POR 2017/6/6.1/ITI/1 şi a cheltuielilor legate de acesta.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu” din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 Prioritatea de investiţie 6.1. – Apel dedicat zonei de Investiţie Teritorială Integrată Delta Dunării POR 2017/6/6.1./ITI/1 şi a cheltuielilor legate de acesta.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare stimulente financiare elevilor şi cadrelor didactice din unităţile de învăţământ din judeţul Constanţa, care au obţinut distincţii, medalii şi premii speciale pe parcursul anului şcolar 2017-2018.
  6. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar domnului Achirei Marius pentru minorul Achirei Cosmin-Georgian.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „TEAM-AP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, a acordului de parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţiei şi a bugetului acestuia.
  8. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 430/23.12.2013 referitoare la atribuirea în gestiune directă către Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a Serviciului Public de Administrare a Drumurilor Judeţene, Podurilor şi Podeţelor aferente.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2018, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire şi combaterea lunecuşului pentru iarna 2018-2019 ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa în reorganizare, in judicial reorganisation, en redressment, în calitate de operator, în relaţia cu Consiliul Judeţean Constanţa.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public judeţean de persoane prin curse regulate.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii Serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC. Griliass Impex SRL.
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii Serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC. Simpa Trans SRL.
  14. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa asupra unor imobile situate în judeţul Constanţa, localitatea Eforie Sud, str. Republicii nr.7 şi aprobarea trecerii acestora din domeniul public al judeţului Constanţa în domeniul privat al judeţului Constanţa, în vederea desfiinţării acestora prin demolare.
  15. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” a Sălii de expoziţie de la parterul Pavilionului Expoziţional Constanţa, în perioada 01-02 decembrie 2018 pentru desfăşurarea unui „ Eveniment expoziţional tehnico-ştiinţific”.
  16. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa a Sălii de conferinţe din cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, în data de 05 decembrie 2018 pentru desfăşurarea evenimentului „Gala Voluntarului 2018”.
  17. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei nr.6 din Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 10/2018 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2018.
  18. Proiect de hotărâre privind stabilirea preţurilor medii ale principalelor produse agricole, precum şi a preţului mediu/tonă de iarbă (masa verde) obţinută de pe pajişte, la nivelul judeţului Constanţa, pentru anul 2019.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii unor imobile din domeniul public al judeţului Constanţa în domeniul privat al judeţului Constanţa în vederea desfiinţării acestora prin demolare.
  20. Proiect de hotărâre privind îndreptarea unor erori materiale din HCJ nr.138/27.04.2018 privind însuşirea în domeniul public al judeţului Constanţa a bunurilor imobile – construcţii „Centre de prevenţie, tratament medical primar şi puncte de salvamar din zona litorală a judeţului Constanţa”.
  21. Proiect de hotărâre privind însuşirea în domeniul public al judeţului Constanţa a unor bunuri imobile.
  22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Constanţa.
  23. Proiecte hotărâre privind numirea directorului general interimar de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
  24. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli, pe anul 2018, pentru Muzeul de Artă Constanţa.
  25. Proiect de hotărâre privind modificarea Listei de investiţii, pe anul 2018, pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
  26. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii, pe anul 2018 pentru Teatrul de Stat Constanţa.
  27. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli, Listei de investiţii şi Programului de evenimente culturale, pe anul 2018 pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”.
  28. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi modificarea Listei de investiţii, pe anul 2018 ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
  29. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2018 pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.
  30. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 pentru Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa.
  31. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, pe anul 2018.
  32. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei Bugetului judeţean Constanţa pentru trimestrul III al anului 2018.
  33. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului judeţean şi a Listei de investiţii pe anul 2018.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*