Condusul din bordură în bordură dăunează la cazierul judiciar

BMW suspect oprit de jandarmi în Costinești

În dimineața de 16 iulie a.c., în jurul orei 9.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Costineşti, în apropierea Teatrului de Vară, a observat un autoturism marca BMW, înmatriculat în Spania, care se deplasa şerpuind pe drumul care merge pe lângă calea ferată, spre parcarea aflată în imediata apropiere a teatrului. Autovehiculul condus de un tânăr, a intrat în parcarea Teatrului de Vară, trecând peste borduri şi ulterior deplasându-se în mod haotic, din bordură în bordură. Şoferul a fost somat să oprească iar autoturismul a fost blocat de autoutilitara Jandarmeriei. Şoferul şi ocupantul locului din dreapta faţă au coborât din maşină, vorbind incoerent şi fără noimă. După câteva minute şoferul care emana un puternic miros de alcool, a putut să răspundă cu greu întrebărilor jandarmilor. Militarii au solicitat la faţa locului, prin intermediul dispeceratului Poliției stațiunii Costinești, prezenţa unui echipaj de poliție cu aparatul etilotest.
Conducătorul auto a refuzat testarea şi a fost condus de un echipaj mixt (polițist-jandarm), pentru recoltarea probelor biologice la Spitalul Municipal din Mangalia. Poliţiştii i-au ridicat şoferului de 29 ani, din Teleorman, permisul de conducere şi i-au întocmit actele de constatare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*