#Concurs “Constanța NEWS” te cheamă la dans. Două invitații la cel mai bun curs de Tango de la malul mării

Pași în doi la cursul de Tango. FOTO Facebook / Tango Magico
Pași în doi la cursul de Tango. FOTO Facebook / Tango Magico

Ai două picioare stângi și crezi că tangoul nu este pentru tine? Aceasta este doar definiția “începătorului” și fiecare mare dansator a fost în situația asta cândva.

Vezi, la final, cum poți să câștigi una dintre cele două invitații la cursul de tango organizat de Ionuț Fișcu.

Tangoul nu este un dans demodat, cu unul de improvizație, care împrumută tehnici și elemente de balet, dans contemporan și altele. Chiar dacă în România vârsta medie a celor care îl dansează este de 40 ani, există dansatori de tango de la 16 la peste 60 ani.

Poate că spui “Tangoul este un dans serios si este prea dificil pentru mine” și aici te contrazic din nou specialiștii. Dansul este unul social, partenerii comunică și eventualele nesincronizări sunt însoțite de zâmbete.

Duminică, 2 aprilie se deschide un nou curs de începători într-ale tangoului la Constanța. Primii pași se fac la etajul 3 al Tomis Mall. Nu ai nevoie de partener, dar îți trebuie pantofi de schimb, cât mai ușori, cu talpa cât mai subțire si cat mai aproape de forma piciorului.

Dacă nu poți ajunge în weekend ține mine că înscrierile continuă toată luna aprilie, iar primul curs este cadou.

Organizatorii te așteaptă cu un telefon la numărul 0722 881 888, dar până atunci, Constanța NEWS îți face cadou acest curs. Poți să câștigi una dintre cele două invitații puse la bătaie. Tot ce ai de făcut este să dai SHARE la acest articol pe Facebook. Tragerea la sorți are loc sâmbătă, 1 aprilie 2017 (și nu e o păcăleală)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*