#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Prinț și cerșetor” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Afișul spectacolului "Prinț și cerșetor" de la Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de Mare"

Celebra poveste a lui Mark Twain, “Prinț și cerșetor”, poate fi urmărită duminică, 24 noiembrie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 24 noiembrie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Visul unui cerşetor este împlinit, asta ar fi pe scurt povestea.

“În spectacolul nostru ne jucăm cu acest personaj și întoarcem un regat cu susul în jos. Un copil de cerșetor ajunge să fie rege dintr-o joacă. Jocurile, atunci când nu sunt controlate, pot fi periculoase. Poți ajunge rege indiferent de condiția socială, cerșetorului nostru i-au fost de folos lucrurile învățate, nu de hainele pe care le purta sau familia în care s-a născut”, au precizat reprezentanții Teatrului pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța.

Distribuţie: Cristian Munteanu, Vlad Munteanu, Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Graţian Prisacariu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Tiberiu Roşu.

Regia: Cristian Mitescu

Scenografia: Eugenia Tărăşescu-Jianu

Muzica: Dan Bălan

Coregrafia: Mihaela Lintzmaier

“Prinț și cerșetor” este un musical pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 100 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*