#CONCURS Câștigă trei invitații duble la concertul formației Direcția 5 de la Constanța

Direcția 5 vine la Constanța

În cea mai romantică lună a anului, constănțenii sunt invitați la concertul celei mai romantice formații românești. Trupa Direcția 5 susține un concert pe data de 18 martie, de la ora 19.30, la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin” din Constanța.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 2 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Direcția 5 are de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor lor, a cântecelor lor care au intrat în casele și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica lor v-a plăcut.

„Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru, Povestea noastră“, au transmis membrii formației.

În acest turneu, Direcția 5 aduce pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care speră că fanii le vor iubi ca și pe celelalte.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*