#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare la Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este atracția sudului litoralului și în acest sezon. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare sunt așteptați la Eforie Aqua Park.

Constanța NEWS are plăcerea să vă invite la concurs și oferă 2 invitații de câte patru persoane fiecare. Acestea pot fi revendicate de luni până vineri, în săptămâna anunțării câștigătorilor și în săptămâna imediat următoare (perioada 7 – 16 august).

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CtnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Eforie Aqua Park.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 6 august. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vara aceasta, toate drumurile duc la Eforie Aqua Park, locul în care se se simte bine întreaga familie. În parcul acvatic din Eforie Nord există nenumărate posibilități de distracţie. În această săptămână, reprezentanții Eforie Aqua Park plusează cu atracții noi, care vor crește nivelul de adrenalină al vizitatorilor mici și mari.

Spuma colorată este ingredientul surpriză pe toboganele de la Eforie Aqua Park, miercurea și duminica. Verde, albastră sau portocalie, spuma face senzație în parcul acvatic. Atât constănțenii, cât și turiștii se fotografiază cu spuma colorată, pentru a le arăta tuturor că au petrecut o zi de neuitat la Eforie Nord. În plus, în această vară, magicianul Ciprian vă așteaptă zilnic la Eforie Aqua Park, să urmăriți un spectacol interactiv de iluzionism plin de umor, bucurie, mister și fantezie.

Vedeta parcului acvatic de la Eforie Nord, instructorul de dansuri latino, zumba și fitness, Starlin Belen face un adevărat spectacol. La Eforie Aqua Park vârsta nu contează, astfel că se distrează la fel de bine părinții și copiii, cât și bunicii. După o repriză de dansuri latino, vă puteți răcori în apa curată din piscine sau în cele 11 tobogane acvatice de la Eforie Aqua Park. Iar pentru ca răsfățul să fie maxim, puteți alege zona de SPA și jacuzzi.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*