Concert caritabil de Crăciun la biserica Sf. Vasile cel Mare din Constanța

Grupul bizantin Sf. Vasile cel Mare, dirijor protopsalt prof. drd. Marian Bostan. FOTO: Facebook Parohia Sfântul Vasile cel Mare.

Parohia Sfântul Vasile cel Mare din Constanța vă invită pentru al 8-lea an consecutiv, la fapte bune, prin organizarea Concertului Caritabil de Crăciun din data de 11 decembrie.

Evenimentul este dedicat unei tinere de 27 de ani, absolventă de medicină, diagnosticată cu sarcom de părți moi la costa dreaptă cu multiple metastaze și leucemie cronică.

Concertul va avea loc la biserica Sf. Vasile cel Mare din Constanța, în data de 11 decembrie, de la ora 18.30. Va cânta grupul bizantin Sf. Vasile cel Mare, dirijor protopsalt prof. drd. Marian Bostan. Grupul bizantin a luat ființă în anul 2011 în cadrul parohiei Sfântul Vasile cel Mare, la inițiativa lui Marian Bostan, sub directa îndrumare a preoților slujitori.

Inițiator și coordonatorul proiectului este preotul Jean Ion.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*