Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, deschis și în luna ianuarie în fiecare zi între orele 9-17

Delfinariul FOTO Cătălin SCHIPOR

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschis și în luna ianuarie de luni până duminică, între orele 9 – 17.

Biletele pentru accesul la atracțiile din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii pot fi cumpărate de luni până duminică, între orele 9 – 16.30.

De asemenea, programul secției Acvariu din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturi este de luni până duminică, între orele 9.30-16.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*