Consilierii locali din Medgidia sunt convocați la o ședință de îndată: se va decide rectificarea bugetului local

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consilierii Locali din Medgidia au fost chemați în ședință de îndată miercuri, 17 august începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi se află un singur punct și este vorba de rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017. Inițiatorul acestui proiect este primarul Medgidiei, Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*