Coliziune în lanț pe DN 39, la intrarea în Eforie: trei autoturisme implicate, un șofer rănit

Accident rutier petrecut pe DN 39, între Agigea și Eforie

Un bărbat de 38 de ani a fost rănit ușor, luni la prânz, într-un accident rutier petrecut pe DN 39, între Agigea și Eforie.

Potrivit polițiștilor constănțeni, luni, în jurul orei 11.20, o femeie de 35 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Agigea către Eforie, iar pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare a intrat în coliziune față-spate cu un automobil condus de un bărbat de 38 de ani. Ulterior, mașina condusă de acesta a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula în aceeaşi direcție de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea șofer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*