Cod roșu de ploaie în localitățile Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu, până la ora 23

Ploaie torențială. FOTO Pixabay.com

Meteorologii au emis în această seară un cod roșu de ploaie pentru localitățile Constanța, Năvodari, Ovidiu și Lumina, valabil până în această seară la ora 23.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod roșu valabil în această seară, de la ora 20.15 și până la ora 23, în localitățile Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina, Corbu.
În acest interval  va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 30…50 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de peste 50 l/mp.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*