Cod galben de vânt puternic la Constanța!

Cod galben de vânt puternic la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis o atenționarea Cod galben de vânt puternic la Constanța, valabilă până duminică, 12 martie, ora 14.00.

Astfel, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de 55 – 60 km/h.

Astăzi, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximă va fi de 9 – 10 grade, iar cea minimă de 3 – 4 grade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*