Coaliția ONG-urilor din Constanța și-a ales coordonatorii

Coaliția ONG-urilor din Constanța
Coaliția ONG-urilor din Constanța

21 de organizații nonguvernamentale au devenit fondatorii Coaliției ONG-urilor din Constanța. După un prim eveniment – Expo ONG – voluntarii și-au ales o echipă de coordonare.

Astfel, pentru primul an de activitate, acțiunile coaliției vor fi conduse de o echipă formată din Ramona Leonida (coordonator), Daniela Buda (secretar general), Mihaela Buzilă (Social) Alexandru Muntoiu (mediu), Victor Maxim (cultural), Cătălina Vasile (educație), Dan Antonaru (sport) și Ionică Bucur (dezvoltare urbană).

Coaliția ONG-urilor vrea să creeze în perioada următoare proiecte comune pe domniul social, de mediu, cultural, educație și sport și să monitorizeze activitatea autorităților.

Cu toate că în ianuarie nu exista încă un protocol semnat, Coaliția a realizat un prim eveniment comun – Expo ONG. 17 organizații și-au prezentat atunci activitatea constănțenilor și au încercat să-și apropie noi voluntari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*