Coaliția ONG-urilor din Constanța și-a ales coordonatorii

Coaliția ONG-urilor din Constanța
Coaliția ONG-urilor din Constanța

21 de organizații nonguvernamentale au devenit fondatorii Coaliției ONG-urilor din Constanța. După un prim eveniment – Expo ONG – voluntarii și-au ales o echipă de coordonare.

Astfel, pentru primul an de activitate, acțiunile coaliției vor fi conduse de o echipă formată din Ramona Leonida (coordonator), Daniela Buda (secretar general), Mihaela Buzilă (Social) Alexandru Muntoiu (mediu), Victor Maxim (cultural), Cătălina Vasile (educație), Dan Antonaru (sport) și Ionică Bucur (dezvoltare urbană).

Coaliția ONG-urilor vrea să creeze în perioada următoare proiecte comune pe domniul social, de mediu, cultural, educație și sport și să monitorizeze activitatea autorităților.

Cu toate că în ianuarie nu exista încă un protocol semnat, Coaliția a realizat un prim eveniment comun – Expo ONG. 17 organizații și-au prezentat atunci activitatea constănțenilor și au încercat să-și apropie noi voluntari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*