Chimpex susține comunitatea locală în lupta împotriva COVID-19. Compania a donat două paturi de Terapie Intensivă pentru pacienții infectați

Chimpex, Portul Constanța. FOTO Chimpex
Chimpex, Portul Constanța. FOTO Chimpex

Compania Chimpex, parte din grupul elvețian Ameropa, vine în sprijinul comunității locale, în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

În urma apelului lansat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Constanța, Chimpex a dotat salonul special pregătit pentru pacienții infectați cu COVID-19 din cadrul Secției de Terapie Intensivă Adulți cu două paturi performante de terapie intensivă, precum și cu sisteme de aspirație în circuit închis. Salonul dispune de asemenea de monitorizare cardiacă avansată și ventilație mecanică performantă. Sponsorizarea s-a efectuat prin intermediul partenerului nostru, Fundația Project Romanian Rescue.

Totodată în cadrul Chimpex s-au alocat resurse importante și s-au implementat măsuri suplimentare de protecție a angajaților noștri și de limitare a infectării cu virusul COVID-19, în linie cu recomandările internaționale precum și cu cele emise de autoritățile române.

Chimpex își reafirmă astfel rolul pe care îl are în comunitatea locală și se implică prompt atunci când este nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*