Cartierul de Nord din Eforie Sud nu are apă potabilă la robinete în urma unei avarii înregistrate de RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Locuitorii din Cartierul de Nord din Eforie Sud sunt afectați de o avarie la o conductă de alimentare cu apă potabilă aparținând RAJA SA. 

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Republicii, din localitatea Eforie Sud, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă în cursul zilei de 30 august, în intervalul orar 08.45 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul de Nord.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*