Care este cea mai bună cafea? 3 sortimente de cafea care îți fac dimineața mai frumoasă

Cafea de la Hotspot Coffee. FOTO hotspotcoffee.ro
Cafea de la Hotspot Coffee. FOTO hotspotcoffee.ro

Fie că preferi să bei cafeaua acasă sau la cafenea, este important să nu faci rabat la calitate. Chiar dacă mulți consumatori cred că doar la cafenea pot găsi o cafea de calitate superioară, acesta este de fapt doar un mit. Vrei să știi care este cea mai bună cafea pe care o poți alege? Vei afla mai multe în acest articol.

Cele Mai Bune Sortimente de Cafea

Dacă intri pe https://hotspotcoffee.ro/categorie-produs/coffee/ vei descoperi sortimente obținute din boabe de cafea provenite din diverse colțuri ale lumii. Majoritatea experților în cafea sunt de părere că cele mai bune sortimente de cafea sunt cele descrise mai jos.

Cafea din Costa Rica

Boabele de cafea provenite din această zonă se remarcă printr-un gust clasic. Reputația acestui tip de cafea este dată de faptul că boabele sale sunt foarte rotunde. De asemenea, acest sortiment de cafea se remarcă prin accente de nuci și bogăție de arome.

Cafea Columbiană

Boabele extrase din arborii crescuți în Columbia sunt folosite pentru obținerea cafelei Arabica. Cafeaua provenită din această țară se remarcă prin note și arome dintre cele mai diverse. De aceea, producătorii columbieni sunt extrem de solicitați pentru tipurile de cafea pe care le cultivă, mai ales că o mare parte dintre boabe sunt culese manual. Acest procedeu face cafeaua din Columbia să fie și mai valoroasă.

Cafeaua din Jamaica

Această cafea acoperă segmentul premium, fiind una dintre cele mai scumpe. Din această țară provine cafeaua Blue Mountain. Gustul acesteia este foarte echilibrat și totodată special. De asemenea, aromele formează un corp perfect, oferindu-i o aciditate medie și foarte plăcută. Cafeaua Blue Mountain este foarte apreciată și datorită gustului catifelat și dulce. În prezent mai este cultivată doar în cinci zone care sunt certificate corepunzător, fapt ce o face foarte scumpă pentru consumatorul obișnuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Care este cea mai bună cafea?! Trei sortimente care îți vor face diminețile mai frumoase

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*