Campionatele Naționale de Haltere Juniori I – Under 20 – vor avea loc la Ovidiu

FOTO: CSO Ovidiu

Campionatele Naționale de Haltere Juniori I – Under 20 – vor avea loc la Ovidiu, în perioada 26 – 29 septembrie.

Radu Dan, șef serviciu în cadrul Clubului Sportiv Ovidiu, a declarat pentru CTnews, că este pentru a doua oară când orașul Ovidiu găzduiește această competiție.

“Este pentru a doua oară când orașul Ovidiu găzduiește această competiție. Anul trecut a fost prima oară, în aceeași perioadă. A devenit o tradiție ca în fiecare an să se organizeze etapa de Juniori 1 – etapa finală est la Ovidiu”, a spus Radu Dan.

Din partea CS Ovidiu vor participa surorile Țurcanu, la categoria 87 de kilograme, respectiv la categoria 61 de kilograme.

În zilele de 26 și 27 septembrie programul competiției este între orele 09.00 – 18.00, iar în 28 septembrie între 09.00 – 12.00.

Campionatele Naționale de Haltere Juniori I – Under 20 vor fi găzduite de sala de sport din Ovidiu.

Intrarea publicului este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*