Campanie de strângere de fonduri în favoarea cetățenilor din Odesa, lansată la Universitatea Ovidius din Constanța

Universitatea „Ovidius” Constanța. FOTO UOC

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici din Constanța (ASMTMC) au demarat Proiectul Umanitar „MedHelp Odessa”, ca răspuns la apelul de ajutorare lansat de Odessa Regional Peace Council, Ucraina.

Potrivit Ruxandrei-Victoria Pastuch, vicepreședinte al organizației pentru resortul Coordonare Proiecte, studentă în anul IV la Facultatea de Medicină a UOC, proiectul a fost lansat pe 7 aprilie, cu o campanie de strângere de fonduri de la membrii comunității universitare din cadrul UOC, în scopul achiziționării de medicamente ce vor fi donate unui spital din Odesa.

Donațiile pot fi făcute în contul RO34PIRB1404775704001000, beneficiar: ASMTMC. La detaliile transferului bancar trebuie realizate următoarele mențiuni: NUME, PRENUME, DONAȚIE UCRAINA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*