Campania de informare a SPIT Constanța în Mamaia și în Satul de Vacanță s-a încheiat

Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Inspectorii din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța au încheiat campania de informare pe teren cu privire la modul de declarare și achitare a taxei de dezvoltare și promovare a turismului în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

În timpul campaniei desfășurate în luna iunie, au fost verificați 509 contribuabili și s-a constatat că 369 operatori economici au depus declarațiile, în timp ce 140 operatori economici nu au depus declarațiile pentru taxa de dezvoltare și promovare a turismului în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, urmând a fi impuși ulterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*