Călin Popescu-Tăriceanu vina la Constanța. Încep Școalile Politice de Vară ale femeilor și tineretului Liberal-Democrat (ALDE)

Calin Popescu Tariceanu. FOTO Arhiva Personală
Calin Popescu Tariceanu. FOTO Arhiva Personală

Stațiunea Mamaia găzduiește, în perioada 29-31 august 2018, Școala Politică de Vară a Organizației Femelilor Liberal Democrate (OFLDE), precum și Școala Politică de Vară a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE), sub numele „Libertate și democrație”.

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu va participa miercuri, 29 august 2018 la sesiunile ce vor deschide lucrările celor două reuniuni ale organizațiilor ALDE, după cum urmează:

– la orele 12.00 va participa la Școala de Vară a OFLDE, care are loc la Hotel Ramada (Sala Socrate), din stațiunea Mamaia;

– la orele 15.30 va participa la Școala de Vară a TLDE, care are loc la Hotel Perla (Sala de conferință), din stațiunea Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*