Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o gură de vizitare din zona parcului de la Gară

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, după ce un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit decedat într-o gaură de vizitare a sistemului de termoficare din zona parcului de la Gara CFR.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați luni, 3 iulie, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că, într-o gaură de vizitare a sistemului de termoficare din zona Parcului Gării CFR a fost găsit un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 50 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că gura de vizitare a sistemului de termoficare era semnalizată corespunzător  prin panouri din plastic și bandă de delimitare. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urne vizibile de violență”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*