Bumblefoot – fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses urcă pe scena Clubului Doors

Ronald Jay "Ron" Blumenthal aka BUMBLEFOOT, chitaristul american de renume, va concerta la Doors Club, în Constanța.

Vineri, 24 noiembrie, Ronald Jay “Ron” Blumenthal aka BUMBLEFOOT, chitaristul american de renume, va concerta la Doors Club, în Constanța. Fii martorul unei întâlniri de excepție!

 

Open doors: 20:00. Biletele s-au pun în vânzare la sediul clubului, la prețul de 59 de lei (presale). În seara evenimentului, biletul la concert va fi 69 de lei.

Înainte de începerea concertului, fanii chitaristului american sunt invitați la un Meet & Greet ce va include un cadou din partea artistului. Preț Meet & Greet: 119 de lei (include biletul la concert).

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11:00, aveți prilejul să participați la MasterClass-ul BUMBLEFOOT. Preț bilet MasterClass: 30 de lei.

Nu rata o experiență unică alături de unul dintre cei mai buni chitariști internaționali!

Bumblefoot, născut pe 25 septembrie1969, a participat la înregistrarea celui de-al şaselea album de studio al formaţiei americane Guns N’ Roses – „Chinese Democracy“ (2008). A lucrat cu numeroase trupe şi artişti ca producator, inginer de sunet, textier, aranjor şi interpret. A fost chitaristul Litei Ford şi este fondatorul şi chitaristului supergrupului Art of Anarchy.

Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*