Bogdan Huțucă salută decizia MIPE de a face public calendarul de apeluri pentru acest an

Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța.

Președinte PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a salutat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, decizia Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene de a face public și transparent calendarul de apeluri pentru 2023.

„În acest fel, toți cei interesați de accesarea de fonduri europene au posibilitatea de a pregăti documentele din timp pentru proiectele de investiții pe care doresc să le realizeze”, a comentat parlamentarul constănțean.

Potrivit acestuia, 2023 va fi un an cu provocări uriașe, având în vedere că România beneficiază de o sursă importantă de fonduri, atât prin Politica de Coeziune, cât și prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În total, vor fi 534 de apeluri de proiecte, în valoare de 40 de miliarde de euro.

„Aceste investiții reprezintă o oportunitate de a oferi o dezvoltare pe termen mediu și lung României. Din cele 534 de apeluri de proiecte, se pot face investiții majore în județul Constanța, în domenii precum: infrastructură, sănătate, educație, digitalizare, energie, asistență socială, dezvoltarea mediului privat, formarea tinerilor etc”, susține liderul liberal.

Bogdan Huțucă a mai precizat că se bazează pe reprezentanții administrațiilor liberale din județul Constanța că vor continua „cu munca lor exemplară” în ceea ce privește accesarea de fonduri europene, astfel încât să aducă un trai și condiții de viață mai bune în localitățile lor.

„Valorificarea acestor oportunități de finanțare este crucială pentru România”, și-a încheiat președintele PNL Constanța postarea de pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*