Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas de la CSM Constanța, vedetele Campionatelor Balcanice de tenis de masă pentru juniori de la Albena

Tenis de masă. FOTO CSM Constanța

Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas au fost vedetele Campionatelor Balcanice de tenis de masă pentru juniori de la Albena.

Sportivele de la CSM Constanța au dominat competiția U19, câștigând, împreună, medalii de aur atât la dublu feminin cât și cu echipa României, din care au mai făcut parte Alina Sferlea și Andreea Jifcu. Bianca Mei-Roșu a fost marea performeră la U19, câștigând toate probele la care a participat! La simplu feminin, Bianca a luat aurul, după o finală cu bulgăroaica Țvetlana Georgieva, iar Andrea Teglas și Viktoria Persova au obținut medaliile de bronz.

Bianca Mei-Roșu s-a impus și la dublu mixt, alături de Dragoș Bujor, campionul balcanic U19 la simplu. România a câștigat trei dintre cele patru titluri balcanice pe echipe, U19 și U15, feminin și masculin, și a încheiat cu un total de 8 medalii de aur, 6 de argint și 6 de bronz, pe locul 1 în clasamentul celor 11 țări participante.

Cea de-a 31-a ediție a Campionatelor Balcanice de Juniori a fost ultimul test major înainte de Campionatele Europene de Tineret de la Malmö, Suedia, din 12-21 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*