Bărbatul mort în accidentul de la Stupina era militar în cadrul Forțelor Navale pentru Operații Speciale. El participase la trei misiuni internaționale în Afganistan

Accident mortal la Stupina. FOTO IPJ Constanța

Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de la Stupina de vineri dimineață, era militar în cadrul Forțelor Navale pentru Operații Speciale. El participase la trei misiuni în Afganistan.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani care a murit vineri dimineață, într-un accident rutier la Stupina, după ce a intrat cu mașina pe contrasens, era militar.  El a absolvit Școala de Maiștri a Forțelor Navale, iar în 2007 a fost încadrat la Divizionul 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale. În ultimii ani militarul participase la trei misiuni în Afganistan. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Când s-a produs accidentul militarul nu era în timpul serviciului, el aflându-se în concediu.

Polițiștii au stabilit că un conducător auto de 41 de ani se deplasa dinspre Hârșova către Constanța, iar la ieșirea din localitate, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani. În urma impactului, conducătorul Opelului a murit, iar șoferul și pasagera din Toyota au fost duși la spitalul din Hârșova pentru îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea persoanei decedate a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare de la Stația de pompieri Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*