Bărbatul care și-a agresat fosta concubină în Judecătoria Constanța a fost reținut

Bărbatul care și-a agresat concubina în Judecătoria Constanța a fost reținut. FOTO IJJ Constanța

Bărbatul care și-a agresat fosta concubină în Judecătoria Constanța, provocându-i răni la față cu un cutter, a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cursul serii trecute, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Potrivit Poliției Județene Constanța, acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

El urmează a fi prezentat în cursul zilei de vineri, 24 iunie, unei instanțe de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Joi, 23 iunie, în jurul orei 12.00, în cadrul unei ședințe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanța, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuțită, tip cutter, rănind-o în zona feței. În urma incidentului, jandarmii aflați la fața locului au intervenit rapid pentru imobilizarea și încătușarea bărbatului, reușind să o salveze pe femeie.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*