VIDEO Bărbat scos în stop cardio-respirator din valurile mării, la Mangalia. Alte șase persoane, între care patru copii, au ajuns la mal în siguranță. UPDATE Din păcate bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat

Bărbat scos în stop cardio-respirator din valurile mării, la Mangalia.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, miercuri dimineață, pe plaja Laguna din Mangalia, acolo unde mai multe persoane, între care și patru copii, au fost în pericol să se înece.

Potrivit pompierilor constănțeni, la fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURD și trei autospeciale ale Serviciului Județean de ambulanță.

„Din primele informaţii este vorba de șapte persoane, patru copii și trei adulți, care au fost scoase la mal”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Copiii și doi dintre adulți au ajuns la mal în siguranță, fără să necesite îngrijiri medicale, dar cel de-al treilea adult a fost scos din valurile mării în stop cardio-respirator. El a fost preluat imediat de echipajele medicale, care au început protocolul de resuscitare.

În ciuda eforturilor depuse, viața bărbatului, de 47 ani, din Cluj, nu a putut fi salvată, cadrele medicale pronunțând decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*