Bărbat din Năvodari, reținut după ce a bătut o femeie, a condus drogat și deținea arme și materiale pirotehnice fără autorizație

Pistolul găsit în locuința năvodăreanului. FOTO IPJ ConstanțaPistolul găsit în locuința năvodăreanului. FOTO IPJ Constanța

Un năvodărean de 32 ani a ajuns în arestul IPJ Constanța după ce a comis opt infracțiuni. Primele fapte au fost comise în urmă cu două zile. Pe 6 martie, Cristian D. a bătut o femeie – fosta sa prietenă. Polițiștii spun că au urmat amenințări, bătăi, distrugere, șantaj și tulburarea liniștii publice.

Dar șirul de infracțiuni nu s-a oprit aici. A doua zi individul a fost prins când conducea drogat, așa că i-a fost reținut permisul. Oamenii legii au mers la el acasă și au găsit un pistol dar și materiale pirotehnice fără autorizație.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul conducea mașina sub influența drogurilor

Bărbatul conducea mașina sub influența drogurilor

Adauga valoare acestui articol "Bărbat din Năvodari, reținut după ce a bătut o femeie, a condus drogat și deținea arme și materiale pirotehnice fără autorizație"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News