Bărbat din Năvodari, reținut după ce a bătut o femeie, a condus drogat și deținea arme și materiale pirotehnice fără autorizație

Dosar penal după ce polițiștii au găsit într-o geantă furată un pistol nedeclarat. FOTO Arhiva CTNews

Un năvodărean de 32 ani a ajuns în arestul IPJ Constanța după ce a comis opt infracțiuni. Primele fapte au fost comise în urmă cu două zile. Pe 6 martie, Cristian D. a bătut o femeie – fosta sa prietenă. Polițiștii spun că au urmat amenințări, bătăi, distrugere, șantaj și tulburarea liniștii publice.

Dar șirul de infracțiuni nu s-a oprit aici. A doua zi individul a fost prins când conducea drogat, așa că i-a fost reținut permisul. Oamenii legii au mers la el acasă și au găsit un pistol dar și materiale pirotehnice fără autorizație.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul conducea mașina sub influența drogurilor
Bărbatul conducea mașina sub influența drogurilor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*